Mina julklappar!

Här kommer en lista på vad jag har fått för julklappar i år:
 
Reflex ländtäcke + reflex grejor som man kan sätta på benen på häset
2 efterrätts kokböcker
2 andra spännande böcker
Pengar
Biobiljetter
Skjorta + tight kjol
Dukar som jag ska ha när jag får ett eget hem
Torrschampoo
Fake töjningar
Cupcake spritslar med 3 oliga munstycken
 
Det var nog allt tror jag! Förlåt att jag inte tar bilder på grejorna men jag orkar inte göra det. Men här kommer en bild på en av fake töjningarna i alla fall!

Nyårsafton!!

     Hejsan!
Kan ni fatta att det har gått ett helt år!? Det har ju gått jättefort. Jag kommer ihåg förra nyåret då jag hade lite problem med att komma ihåg att man inte skulle säga att det var 2011 utan 2012 och nu.. Ja nu är det snart 2013! Helt sjukt, tiden går lite för fort tycker jag, snart är jag väll gammal och trött.
     
     Den här nyåraftenen har börjat väldans bra i alla fall! Det började med att kjag gick ut och tog en springrunda på 3km. Jag har bestämt mig för att jag ska börja träna kanske 2-3 gånger i veckan nu bara för att jag ska komma igång till Harlösaspelen och för att jag vill få riktigt bra kondis. Ni skulle bara veta hur det var efteråt, man är typ rätt så trött och sen bara känner man sig som en hjälten resten av dagen! Helt otroligt vilken egoboost! Det måste ni bara pröva. :) Sen åt jag frukost och efter det var det ut till stallet för att mocka och slänga till hästarna lite hö. 
 
     Nu sitter jag här och latar mig och njuter av astt jag slipper gå på nyårs rundan i Harlösa eftersom pappa tyckte att jag hade varit ute i det pissiga vädret tillräckligt idag. Jag njuter av hela mitt hjärta. Varför är det så mysigt att sitta inomhus och titta ut på ovädret utanför? 
 
     Ha en underbar nyårsafton så kanske jag uppdaterar senare, kanske vid tolvslaget...

Godmorgon! // 5/12

Godmorgon alla!
 
     Idag är det onsdag och min absoluta favorit-vardag vilket är underbart! Skolan är inte så lång men där emot så kommer jag inte komma hem så fort som jag vill efter skolan eftersom mamma är bort någon stans så då blir det pappa som får hämta typ halv sex ikväll vilket suger. Om man ändå slutar så tidigt vill man ju vara hemma tidigt men nejdå inte jag inte!!
     Har inget roligt att berätta förutom att jag har fått så himla mycket beröm för hur jag spelar fotboll nu, har hört från en annan pappa i laget att jag skulle kunnat bli väldigt bra inom fotbollen om jag bara satsade mer på det än på ridningen. I för sig har jag ju redan förstått att jag aldrig kommer bli någon duktig hoppryttare som åker på en massa stora tävlingar men jag vill ändå lära mig mer i ridsporten äna jag (kanske) vill i fotbollen. Fast jag börjar bli lite osäker på den frånten... Men rida ska jag fortsätta med och sen ska jag också köra stenhårt i fotbollen så får vi se vad som händer. Det var i alla fall sista träningen igår på fotbollen och det var en jäkligt bra träning alltså! Jag var riktigt het på gröten tyckte jag till och med själv. De mål som mitt lag gjorde var många gånger via mig till målgöraren, så jag är nöjd. Så nu är det bara avslutningen på lördag kvar så får vi se om jag får något flitpris (det priset får man om man har varit flitig och kommit på minst 80% av träningarna) vilket jag tror att jag har. Förra året blev det ett missförtånd tror jag för då fick jag inget sådant fast att jag hade varit där och tränat mycket, fast då var jag ju sjuk rätt mycket så det kan ju ha varit därför...
 
     Ha det bäst idag alla som läser så hör jag av mig snart igen! <3
RSS 2.0