Söt

 
Så söta! <3

Mardrömen/ Måndag den 21

Jag hatar detta! Igår kväll kunde jag inte sova utan låg och vände mig. Nu idag på morgonen fick jag migrän vilket är bajsjobbigt! Nu i skolan har jag det igen. :(
Men jag får väll kämpa mig igenom denna dag så får jag vila när jag kommer hem!
 
Ni får ha en bra dag i alla fall! <3

De tre bästa bloggarna:

1. Det är just nu är http://elsa.elle.se för hon är en så glad människa som inspirerar med fina bilder och mycket, mycket snygga klänningar och annat! Love it.
 
2. Är nog http://linnolsson.se eftersom hon är en så häftig person med alla sina progect och sina (ganska långa) väldigt välskrivna texter som blir glad av att läsa! Eller arg, det beror på vad det är hon skriver om såklart.
 
3. Den tredje väljer jag eftersom hon ger mig väldigt mycket kunskap om hästar och uppdaterar ganska ofta. Hon har just nu tre hästar som hon är aktiv och tävlar msv klasser med. Hon har också mycket roliga bilder! ;) Länken: http://linnolsson.se
 
 
I somras på väg ut på ridtur med en glad mamma och en liten nyklippt Snodd! <3

Bästa söndagen på länge! Kanske...

Mmmmm! Väldigt lyckad söndag blev det faktiskt! Red ju på morgonen och Märta kändes pigg och glad och vi fick typ världens mest avslappnade galopp på länge! Jag försökte bara sitta djupt i sadeln och gunga med vilket kan vara rätt svårt när hästen försöker öka farten, då blir det oftast mycket skump. Men inte idag. Jag vet inte om hon direkt gick på tygeln och så men hon slappnade ve4rkligen av i krooppen och nacken och lät bara ben slappna av och länga sig. Jag kunde liksom sitta med händerna tätt ihop och högt upp och bara åka! Hon var väldigt avslappnad vilket glädjer mig för det är nog bra för hennes gamla muskler!
 
Finisen! <3
 
 
Resten av dagen har jag stekt hamburgare för hela slanten vilket har varit super roligt! Nu ska jag leka den förbjudna leken med pappa och brodern nämligen fotboll inomhus! Det roligaste som finns och väldigt bra träning eftersom man konstant springer omkring och snurrar och fintar som en idiot för att få behålla bollen.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina! <3 <3

Busy girl/ Söndag den 20

Idag är jag verkligen inte att leka med ska ni veta! Idag ska jag vara snabb och metodisk och gör det som ska göras. Jag äter nu min fruikost och sen är det ut och rida Märta en lite sväng. Om klockan då inte har hunnit bli ett än ska jag ducha och sen sy lite. När kloockan sen ÄR ett kommer mamma eller pappa hem och hämtar mig för då ska jag ner och jobba som godisförsäljare i den stora hallen där de har fotbollsturneringar just nu! Ska bli måttligt kul.. Jag var där och spelade igår vilket gick bra för mig men inte mitt lag. Vi kom till kvartsfinalen dit alla ändå skulle komma till oavsett hur mycket poäng man hade. Då fick vi spela våran sista match för vi blev utslagna med 2-0 mot väldigt bra lag. tråkigt, men shit happens!
Hoppas ni får en bra söndag så ses vi! <3

Att sy!

Jag har faktiskt börjat sy en del nu! Det är lite knäppt men det har jag. Man typ kommer ned i varav jätte mycket då, blir avslappnad och det ger tillfredsställelse! XD Än så länge har jag sytt en super ful svart klänning av ett linne och en anna klänning och så har jag sytt fast en flisremsa innanför min stixiga John Withaker mössa. Så det är ju lite bra! Nu kan jag använda den mössan varje dag när jag ska ut i stallet och greja utan att frysa det minsta! Hurra för mig och min kreativivtet. :)
RSS 2.0