Blött som attan blev det! :/



Sötnosen ska ut på tur! <3



Ridlägret!

Hej bloggen!
Jag och mamma har varit på ridläger i tre dagar nu. Det har varit väldigt, väldigt roligt ska ni veta. Jag har fått reda på hur Mai är att hoppa!!!! Hon är helt fantastisk och rida, jag kan inte riktigt förstå att jag har haft sådan tur att vi hittade henne till mig. Det har just så jag sa till mn mamma: vilken rackarns tur jag har! Då sa mamma: Nä det har vi inte direkt haft! Om det inte vore för Mais skada hade du varit redo för att tävla i Öved i helgen!
Och det har hon ju faktiskt rätt i! Om hon inte varit skadad skulle jag nog varit i full gång och träna och småtävla! Vad tror ni?
Jag ska berätta mer om lägret någon annan gång när jag har mer tid för nu är vi snart hemma från våran terräng lektion och jag måste lasta ur två duktiga hästar!
Här är en bild på Sigrid:

Mais ridpass idag!

Tjenare bloggen! 
 
     Idag red jag Mai. Det var väldigt mysigt ska jag säga! Mamma följde med på Snidden och vi red runt Hjularöd. Det kändes bra eftersom vi både kunde skritta och trava och Mai var inte ett dugg halt. Det glädjer mig mycket! Efter ette tag fick jag också ner henne i en fin form som hon höll bra. Jag kände liksom att on tog stöd i munnen och höjde ryggen.
 
     Jag ska också berätta att mamma och jag ska på ridläger imorgon med hästarna! Det varar i tre dagar men det är typ som ett dagläger. Eller inte ens det för vi ska bara åka och rida en lektion och sen åker man hem igen. Men det ska ändå bli kul. Även om vi hade samma läger förra året fast med att vi bodde hos en familj och nördade häst konstant och åt god mat varje dag och sov över hos dem. Det var liksom lite roligare, tror jag. Dessutom så åkte vi och badade med hästarna och allt sånt mysigt också! Det vill jag göra den här gången också!! Men jaja, jag ska helt klart vara glad för detta också. Eftersom Mai har varit konvalesent så ska inte jag hoppa utan jag kopmmer bara följa med och typ rida runt och jobba henne runt hindren medans de andra hoppar. Det kommer bli jobbigt att låta bli och prova på lite. Jag har ju inte hunnit hoppa henne än pga. skadan...
 
     Lite dåligt uppdaterat men sån är jag, det får ni leva med ibland! ;D
 

Längtan

God dag bloggen!
Det har gått ganska bra med våra matcher än så länge. En lika mot ett Amerikanskt lag, en förlust mot AIK:s tjejer och nu vinst, 2-2 mot Hörnefors! Det dåliga är att det nu hänger på att ett annat lag vinner med just 5-0 eller mer för att vi ska få komma till A-slutspel (där de bättre lagen är). Men nu sitter vi här och väntar på att den matchen ska börja. Jag kan också säga det att jag är huuungrig!!!

Dumma mobil

Min mobil suger så den gör om orden jag skriver så jag skulle ha skrivit tagga och med Lindita!! :-(

Tagga ***

Liseberg!!!!

Lägga Liseberg nu då!!! Jag och Linda är på bilden! <3

Invigning!

Hejsan!
Nu har vi kommit hem efter en ascool invigning. Eller ganska bra invigning... Det var lite drygt ibland men det var ändå coolt. Orkar inte skriva så mycket om vad jag tyckte men det var bra. Nu ska vi snacka taktik så hejdå!! <3

Äntligen Gothia!

Tjenare bolagen!
Nu har vi kommit upp till Gothia Cup och vi har spelat våran första match mot ett lag från USA. Jag var ganska nervös innan och så men vi spelade matchen väldigt bra! Vi ledde ändå in i slutet men då tappade vi lite och det slutade att detta blev två lika. Men jag är ändå jätte nöjd och så väggar vi inför invigningen ikväll!!! :) :*

Gothia Cup!!

Hej bloggen!
Vet ni vart jag är på väg?? Till Gothia i Göteborg! Jag ser jätte mycket fram emot det. Att få spendera en hel vecka med tjejerna i fotbollslaget. Det ska bli kul! Ville bara uppdatera mig lite här eftersom jag inte kommer vara hemma och skriva om hästarna nu den framtida veckan.

Men nu vet ni det! Ha en fortsatt bra dag! <3

På väg

Hej!
Idag är jag på väg till Falsterbo igen fast den här gången med min farbror, gudmor och kusin. Det ska bli jätte kul! Det är nämligen hunting idag vilket betyder att de rider fälttävlan och att de sen rider direkt in och hoppar på en hoppbana. Har aldrig sett det innan så det ska bli intressant. Särskilt nu när Silver Sara ska rida. (!!!)
Hur är det med er?
:*

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Tja bloggen! 
Skulle bara göra er uppmärksamma på att ni gäna får följa mig på blogglovin och instagram! Jag heter Maja Merin på instagram. Jag tror ni hittar mig... Ville också att ni skulle göra er uppmärksamma på min nya design här på bloggen. Ny header och ny bakgrund. Om jag får säga det själv så blev jag ganska nöjd med headern. Jag har ju gjort den själv. Men bakgrunden är inte lika bra, men det får ni leva med!
 
     Nu måste jag gå och damma hela huset eftersom vi får gäster idag! Ha en fortsatt grym dag i det varma vädret! <3 
 

Glad som in iii!!

Hej bloggen!
Jag har ju berättat att vi köpte en häst eller snarare en ponny till mig för ett tag sen. Men att hon blev skadad så fort hon kom ner till oss. (Maximal otur som alltid). Vi var tvungna att behandla henne inte en, men två gånger i kotan innan hon började bli bättre. Hon fick vila i först tre veckor och sen tre veckor till, så sex veckor har hon fått vila totalt. Men nu äntligen efter sex veckor och andra försöket med böjprov blev hon godkänd!!! Det betyder att jag kan få börja rida henne i alla gångarterna och rida ordentligt på henne för första gången! Det känns så himla skönt att slippa all den här väntan och oron över henne. 
    
     Ni kanske vill veta lite mer om min fina Mai!? Jo hon är då en d-ponny på 146cm ungefär, hon är importerad från Holland när hon var mindre så man är inte säker på vad hon är för ras eller vem hennes föräldrar är. Mai eller Mai-Brit som hon igentligen heter har en väldigt skum färg. Hon är lixom vit med rosa mule och rosa runt ögonen men sen blir hon lite spräcklig på sommaren...Spräcklig med lite isabell färg kan man säga. I passet står det däremot att hon är rödtigrerad men jag vet inte. Mai har gått upp till LA i hoppning och jag vet inte vilka klasser i dressyren. Hon har även blivit riden upp till P80 i fälttävlan. Så hon blir någ så gott som perfekt för mig! :D
 
     Jag måste också berätta att vi har flyttat Märta till ett bete med en annan gammal tant till häst nere hos våran hovslagare. Vi ville inte släppa ihop Märta med Mai eftersom Märta nästa garanterat hade sparkat sönder Mai. Hon är gaaaanska dominant om man säger så. 
 
 
 
 
Den förrförra ägaren är det på bilden.
 
På denna bilden är det den ägaren som vi köpte henne avs dotter som hoppar. 
 
 

Det jag köpte på Falsterbo Horse Show:



Måndag den 8 juli 2013!

Hej bloggen! Det var väldigt, väldigt längesen. Jag har haft väldigt mycket att göra och har inte haft någon större lust att blogga. Men idag kände jag bara att det var jag att göra det lite igen! Särskilt nu när jag har fått en bra mobil som funkar.
Jag har idag varit till Falsterbo Horse Show med min kompis Linnéa. Jag har ju inte berättat att jag har fått en ponny! En d-ponny som heter Mai!! Glad är jag men det dumma är att för jon kom ner till Skåne från Kalix de hon bodde innan var hon frisk. Och nu... Är hon inte det. Hon vrickade sig nog i. hagen när hon släpptes ihop med Snidden. Så nu ör hon skadad och jag hade bestämt att jag inte skulle köra något till henne. Men jag kunde inte låta bli så jag köpte en vinröd luva som kom från börjes i Tingsryd för 20 kr och vita snoddar eftersom Mai är vita som jag inte kommer ihåg vart de kom ifrån för 10 kr. Sen köpte jag också en man och svansborste från Hansbro sport för 49 kr.
RSS 2.0