Lacy day!

God eftermiddag!
 
     Idag har verkligen varit en lat dag. Inte gjort ett gnyst! Eller jo det har jag faktiskt. I morse mockade Erik och jag bajskärran full med bajs och åkte upp med det med fyrhjulingen till våran lantbrukare som tar det till sina åkrar. Sen fixade jag det fint i stallet så att hästarna ska trivas där. Jag red inte för jag hade inte någon som hälst lust att rida Märta efter mina provritter på en väldigt fin fux som jag inte kan berätta så mycket om eftersom det inte är säkert hur det ska bli med det än. 
 
     Sen så har jag packat inför imorgon då vi ska upp till fjällen och åka skidor och chilla! Ska som sagt ha med mig bästa vännen dit så jag är väldigt glad! Se när vi har kommit hem från fjällen som kommer vi troligtvis få vet hur det blir med hästen.
 
     Efter allt packande har jag bara chillat och haft det mysigt! 
 
Hoppas att ni har haft det lika bra som jag! <3
 
 

Mycket att göra! // 20/3

Hej bloggen!
Idag är det onsdag och min favoritdag i skolan i vanliga fall. Men idag är det matteprov nu det första vi gör på morgonen och jag vet som vanligt inte om jag ska hålla måttet för det. Men jag ska gör mitt bästa. Sedan slutar vi skolan klockan 20 över 2 och då kommer mamma direkt och hämtar mig för att vi ska åka till den provhästen och provhoppa den. Det ska bli spännande och jag hoppas verkligen att vädret håller för det!
Sen klockan 7 ikväll ska jag träna fotboll med damerna och efter det är det läggis när jag kommer hem. 
 
Så lång dag idag blir det!
 
Vi ses!
 
 

Hej!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om så jag försöker bara att visa rästen av de där bilderna på hingstvisningen i lördags. Alla hingstarna var körda från Tyskland och var i toppform!
Här kommer dem:
 

Lördag med en hel del kul!

Hejsan!
Idag är det lördag och det har varit en väldigt mysig och händelserik dag. 
     Först åt vi god frukost och vid tolv åkte jag och spelade min debutmatch med damlaget vilket var väldigt spännande. Jag fick inte komma in på plan för än efter första halvlek och lite till av den andra så jag fick sitta och vara spänd och frysa rätt länge innan det var dags. Nästan 60 minuter gick till att sitta och titta på när de andra spelade.. Men jag är nöjd ändå för när jag kom in gick det ganska bra och jag försökte få bollen till mig. Men som det såg ut var tjejerna lite stora så jag fick nöja mig med att vara lite pain in the ass på dem! XD
 
     Sen var det hem och äta lite, sen var det dax att åka med mamma på hingstvisning i flyinge (!!)
Det var häftigt och här kommer lite bilder, tyvärr så var det lite dåligt ljus där inne så korten blev inte jätte bra...
 
 
 
 
 
 

FREDAG <3

       Så skönt att det är fredag äntligen. Har längtat och jag känner att jag egentligen inte är värd fredag än. Jag var inte så bra i skolan den här veckan och kanske inte gjorde mitt allra bästa... Tror jag. Men jaja. Jag får blicka framåt och ta nya tag, säger tjejen som har en studiedag och en grymt skön idrottsdag nästa vecka för att sedan gå ut på påsklov... 
      Haha, vad jag bablar mycket. Har fått en sån blogg kick nu när det är så roliga saker som ska hända. Tycker det är så mysigt att bara logga in och skriva lite och sen senare kunna gå in på bloggen och se vad jag har skrivit. Lite som en dagbok som faktiskt är lite mer öppen.
      Nu ska jag koncentrera mig på skavlan och mysa med familjen. 
 
 
 
     

Fredag den 15/3

Hej bloggen!
 
Idag är det fredag och det känns så himla sköönt! Det är så himla mycket i mitt huvud nu så det kommer nog att sprängas snart. Jag ska imorgon få vara med och spela match med damlaget !! Vilket ska bli väldigt roligt. Känner mig faktiskt lite utvald eftersom det inte är alla från 98 laget som får vara med och spela med damerna. 
     Sen på söndag ska jag får provrida fuxen som jag har pratat om. Jag kan bara säga att jag vet att det är en fux som säjs vara fin att rida, den är D-ponny och har gått SM i hoppning. Jag tror att jag har en bild faktiskt. Från hubertusrundan:
 
Den verkar väl fin?? 
 
Sen är det så att min bästis som aldrig har åkt slalom ska förlja med upp till våran stuga på påsklovet och det ska bli jätte roligt!!!
Sen i sommar ska vi gå på ett ridläger som är med min bästis. Det handlar mest om att man ska hitta en bra position på hästen och lite sånt där dressyrit.
Sen är det ett ridläger till som var samma ridläger som förra året hos den familjen som vi ska provrida hos. Det var så sjukt kul förra sommaren så det kommer nog bli ännu roligare i år!
 
     Ja det är mycket som ska hända och jag är övertaggad på allt! 
Ha det så bra idag och lev livet!
 

Hejsan Svejsan!

Hej bloggen! 
Det var väldigt, väldigt längsen sist jag skrev här. Det senaste inlägget gjorde jag vid nyårsskiftet! Jaja, jag blev lite sugen att skriva här och berätta lite om vad som har hänt sen sist. Ja, det har ju varit en hemsk vinter med typ ingen snö men väldigt hala och hårda vägar så det har inte blivit särskillt mycket ridande för min del. Dessutom så kommer jag hem ganska sent från skolan och det började ju typ mörkna vid kl 4 så det var hopplöst. 
 
     Märta har haft det bra och har fått lite hull på kroppen, Snidden har växt yttligare och varit med om sin första ryttaravramling vilket skulle varit mamma om världen hade varit rättvis men som nu blev jag... Jag som typ aldrig rider lillen! Men jag antar att jag har en del balans att öva på till skilnad från min mamma. Trillade gjorde jag och det var rakt ner i en leråker vilket i för sig var snällt av Snidden att han tog sig ut där innan han kastade av mig, för då blev det ju en mjuk landning! Efter det (när vi hade fångat in honom i skogen bredvid, med hela sadeln och allt upp och ner och bak och fram på hans kropp) så var han faktiskt duktig. 
 
     Men nu till den verkliga nyheten! Bam, bam, bam, paaaaaaa!::
Jag ska få åka och provrida en D-ponny!!! En tjej som vi känner har lånat hästen till sin dotter men hade kommit fram till att den var för stor för henne så de föreslog att vi kunde pröva den och se om vi ville låna den. Så det ska vi göra, jag vet inte när och jag har ingen aning om det kommer leda till att vi faktiskt lånar den. Men om vi gör det kommer vi behöva flytta Märta till någon annan stans. För vi kan inte sätta ihop Märta med respektive med en valack för då kommer han inte tillbaka till sin ägare levande! Det lovar jag! :S
 
     Men gud vad mycket jag har skrivit! Dags att runda av kanske.. 
Jaja fortsättning följer! Ha det bra idag! <3
 
Rumpor! <3

 
RSS 2.0